101 cai de a-ti transforma viata

101-cai-de-a-ti-transforma-viata.jpg

Autor: Dr Wayne W. Dyer

Editura: ACT si Politon

Categorie: Dezvoltare personala

Narator: Alexandru Stefanescu

An publicare: 2014

Durata: 00h 58min

16.8Lei

16 66 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

"101 cai de a-ti transforma viata" (101 Ways to Transform your life) audiobook-ul lui Dr. Wayne Dyer vine cu o serie de sfaturi practice, usor de implementat, care sa ne ajute sa ne schimbam perspectivele asupra propriilor vieti.

Dr. Wayne Dyer prezinta 101 de sfaturi care sa ajute oamenii sa-si contureze si creeze o viata mai împlinita si mai fericita.

"Fii constient de gândurile tale, de structura dialogului tau interior. Întelege ca toate gândurile pe care le repeti, contrare esentei tale divine eterne, te împiedica sa traiesti viata plina de bucurie si împlinire pe care o meriti. Constientizeaza ca nu exista accidente în universul nostru inteligent. Da-ti seama ca din tot ceea ce apare în viata ta ai ceva de învatat. Apreciaza fiecare fiinta si fiecare lucru din viata ta. Îti poti schimba viata în doar câteva momente, facând un lucru simplu. Schimba gândurile pe care le gândesti si cuvintele pe care le rostesti. Fa în asa fel încât sa te multumesti cu cel care esti, în loc sa-i multumesti pe altii fiind neautentic. Spune-ti tie însuti: Sunt cel care sunt si este în regula. Accepta aceasta aparenta contradictie: faptul ca trupul tau va muri si ca tu esti în acelasi timp nemuritor."